Yritys

Serenitas Consulting Oy on vuonna 2008 perustettu yhtiö, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita työyhteisöjen hyvinvointiin.

Latinan kielessä Serenitas merkitsee tyyneyttä ja rauhallisuutta. Se oli minun, Ritva Rajander-Juustin tavoitetila, kun perustin yrityksen. Serenitas on iloisen ja eettisen elämän puolestapuhuja, niin yhteisöiden kuin yksilöidenkin arjessa.

Serenitaksen asiakkaita ovat erilaiset yritykset, yhteisöt ja yhdistykset sekä yksilöt. Meille jokainen asiakas on avainasiakas, jonka palveluun keskitytään aidolla kiinnostuksella. Pyrkimyksenä on selkeyttää työtä ja elämää asiantuntevan ja sisältörikkaan valmennuksen, coachingin ja konsultoinnin sekä tutkimuksen avulla. Näillä eväillä tehdään yhdessä uusia ja kestäviä menestystarinoita.

Pieni yritys on omistajansa näköinen – joustava ja helposti lähestyttävä yhteistyökumppani. Serenitas työllistää projektiluontoisesti omistajansa lisäksi myös muita henkilöitä. Meillä on laaja kumppanuusverkosto, jonka asiantuntemusta käytetään tarpeen vaatiessa erilaisissa tehtävissä.

Mainokset